První biotechnologická konference v Praze

Biotechnologie, léčiva, technologie, diagnostika. Odborníci a byznysmeni. Už 26. září v Praze. 

První ročník mezinárodní konference Prague.bio nabídne ojedinělé setkání zástupců vědy a byznysu, kteří si vymění své zkušenosti z vývoje nových léčiv, diagnostiky, medicínských technologií a dalších oblastí biotechnologií.

Akce se koná v úterý 26. září 2023 v Lichtenštejnském paláci v Praze a vystoupí na ní uznávané kapacity ze světa farmacie. 

Studenti a akademičtí pracovníci mají vstup pouze za 150 EUR. Registrace je stále otevřena a formulář najdete ZDE.

Na akci lze hlásit také zajímavé vědeckovýzkumné nápady, jejich registrace probíhá také na výše zmíněném webu. Registrované projekty zhodnotí odborná komise a ty nejlepší z nich se budou ucházet o podporu investorů v rámci konference.

Mezinárodní konference Prague.bio je určena pro akademiky, investory a představitele průmyslu z celé střední Evropy. Zkušení investoři, zástupci předních farmaceutických firem a kanceláří transferu technologií se zde setkají s nadějnými startupy, vědci a studenty, aby jim svými radami a postřehy pomohli při komercializaci jejich vědeckých nápadů. Zástupcům průmyslu a investorům konference naopak poskytne zajímavý prostor pro výměnu názorů a možnost navázání další spolupráce.

 

(Zdroj: Prague-Bio)

 

První biotechnologická konference v Praze

Back to the list of posts

Get a practical guide free of charge

REGISTER

Get in touch and ask us a question


By clicking "Submit", I give consent to the processing of my personal data by Medicomp s.r.o. in line with the EU Regulation on the protection of personal data.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2145+

job seekers involved

1829+

employers

2584+

scientific positions

19+

years of experience

TOPlist