Falling Walls Lab 2023

 Představ svůj výzkumný záměr, byznys plán či občanskou iniciativu. Máš 3 minuty. Když zaujmeš, získáš 1000 EUR a výlet na finále do Berlína. 

Falling Walls Lab je prvotřídní soutěž a fórum pro navazování kontaktů, které funguje jako odrazový můstek, neboť poskytuje místní i celosvětovou scénu pro různorodé skupiny mezioborových studentů a začínajících odborníků, kteří se zde mohou setkávat a sdílet své průlomové nápady. Jejím cílem je dát dohromady budoucí generaci skvělých vědců z celého světa. Vítáni jsou studenti všech stupňů.

Účastníci prezentují anglicky svůj výzkumný záměr, byznys plán nebo občanskou iniciativu publiku a odborné porotě. Fixní je jen čas, který je k dispozici na představení tématu: 3 minuty.

České finále soutěže proběhne 12. září 2023 v Praze v prostorách Národní technické knihovny v Praze.

Přihlášení je možné přes Falling Walls Lab Czech Republic.

Autor nejlepší prezentace získá finanční odměnu 1 000 EUR a cestu do Berlína na celosvětové finále Falling Walls Lab, které proběhne 7. listopadu 2023. Tzv. Pitches Falling Walls se konají vždy tento den a vítězové národních kol na nich mohou představit své průlomové projekty ve třech následujících kategoriích: začínající talenty (Falling Walls Lab), začínající vědecké podniky (Falling Walls Venture) a zapojení do vědy (Falling Walls Engage).

  

Uzávěrka přihlášek do národního kola je 30. 6. 2023.

 
 

 (zdroj: Falling Walls)

Falling Walls Lab 2023

Zpět na přehled blogu

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2150+

zapojených uchazečů

1829+

zaměstnavatelů

2584+

vědeckých pozic

19+

let zkušeností

TOPlist