Festival kariérních příležitostí se uskuteční 3.- 4.března 2016

Na začátku března studenti vysokých škol zažijí festivalovou atmosféru, neformální prostředí a praktický interaktivní program s více než 30 firmami na festivalu kariérních příležitostí Career DAYS. Letošní ročník festivalu kariérních příležitostí se uskuteční 3. a 4. března 2016 v hotelu Diplomat v Praze.

Událost je určena vysokoškolským studentům z celé České republiky, kteří se chtějí seznámit s firmami působících v oblastech marketingu, obchodu, financí nebo v HR, tedy lidských zdrojích. Nejedná se o klasický stánkový veletrh, zmíněný interaktivní přístup studenti zažijí během setkání s firmami, vzdělávacích tréninků, panelových diskuzí, případových studií, nebo během networkingových snídaní a večeří se zástupci firem. Největší inovací letošního roku bude systém firemních obýváčků, ve kterých se studenti mohou neformálně pobavit o možnostech ve firmách se zástupci společností. Dvoudenní program bude ukončen afterparty v Impact Hub Praha.
Do 31. ledna si studenti mohou koupit vstupenku za nižší cenu 150 korun českých. Poté od 1. února bude cena vstupenky vyšší, studenti zaplatí 250 korun českých. Konkrétní program bude pro účastníky zveřejněn 1. února 2016.

Tisková zpráva k akci ZDE.

Web akce: http://careerdays.cz/

Festival kariérních příležitostí se uskuteční 3.- 4.března 2016

Zpět na přehled blogu

Získejte praktického průvodce zdarma

ZAREGISTRUJTE SE

Ozvěte se a ptejte se nás


Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Medicomp s.r.o. v souladu s Nařízením EU o ochraně osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2144+

zapojených uchazečů

1829+

zaměstnavatelů

2583+

vědeckých pozic

19+

let zkušeností

TOPlist